Sahilde pilates

Ebru Şallı, kayınpederinin evinin de bulunduğu Bodrum-Gündoğan’daki Shura Beach’te güneşlendi.

Haberin Devamı

Oğlunu uyutup plaja inen Şallı, meraklı bakışların odağı oldu. Hafta içi her gün TV8’de ekrana gelen “Ebruli” programında izleyicilere pilates dersi veren Şallı, güneş yağını sürdükten sonra bir süre pilates yaptı.

Tehlikeli yakınlaşma

Geçtiğimiz yıl Bodrum plajlarında lahmacun ve kebap partisi veren Alişan, bu yıl da tatil için Bodrum’u tercih etti. Ünlü şarkıcı, önceki gün meslektaşı Lerzan Mutlu ile aynı otelin iskelesinde güneşlendi. Yemek yedikten sonra Sayısal Loto’suna tavla oynayan ikili, Türkbükü’nün piyangocusunu da yanlarında bekletti. Alişan, Mutlu’yu yenerek 50 tane Sayısal Loto kuponu kazandı. İkilinin arasındaki yakınlık dikkat çekti.

Asuman benden uzak kalsın

Asuman Krause ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren şarkıcı Yaşar İpek, kız kardeşiyle birlikte Bodrum’da tatilde. Krause hakkındaki soruları yanıtlamak istemeyen İpek, eski sevgilisi için “Benden 50 km uzak kalsın, o insan hakkında konuşmak istemiyorum” dedi.

Sevgilisine yüz vermiyor

Haberin Devamı

Burak Hatipoğlu’ndan geçtiğimiz günlerde ayrılan Süreyya Yalçın, önceki gün Türkbükü sahillerinde yardımcıları ve korumasıyla birlikte yürüyüş yaptı. Konuşulanlara göre Hatipoğlu, sevgilisinden sürekli özür diliyor fakat Yalçın barışmaya yanaşmıyormuş.

Kızıyla tatilde

Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil’den olan kızı Yasmin’le tatile çıktı. 13 yaşındaki kızıyla Ship A Hoy Beach’te deniz ve güneşin keyfini çıkaran Kumbasar, ilerleyen yaşına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

Yazarın Tüm Yazıları