Olay çıkacağı çok belliydi

BEN önceki gün Lig TV’deki ‘Depar’ programında olaylar yaşanacağına dair duyum aldığımı söylemiştim. Buna izleyenler şahittir.

Programda şu an Beşiktaş’ın Bursa’ya davet edilmesine yeşil beyazlı taraftarların hazır olmadığını söylemiştim. Şu anki kavgalar, İnönü’deki ilk maçı kastediyorum, Bursaspor’un küme düştüğü sene Rizespor maçı sonrası yaşananları bile geride bıraktı. İnönü’deki ilk maçtan sonra Bursaspor taraftarlarının husumet beslediğine dair aldığım duyumları söyledim... Kısacası Bursa Valiliği, Emniyeti ve Bursaspor Kulübü’nün bunu bilmesi lazım. Yaşanan olaylar son derece üzücü buradan önemli olan şu: Bir takım cezalar verilmesi gerekiyorsa; bunun en ağırlarını vermek lazım.

Kesici alet yoktu

Beşiktaş kafilesi İstanbul’dan, Bursa’ya TV 8 kameralarıyla yolculuk yaptı. Kafilede hiç bir kesici alet yok ama yine de siyah beyazlılar Orhangazi’den geri gönderildi. Bu Bursa’nın tek başına başlattığı bir olay. Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş’ın kaldığı otele gitmeye çalışıyorlar. Emniyetin durdurmasıyla geri döndüler! Çıkan olaylar çok üzücü sayın valimiz iyi istihbarat yapmamış, iyi niyetinin kurbanı olmuş.

Kısacası Beşiktaş, bu husümete son vermek istiyor ama; Bursaspor taraftarı bu hüsümeti bitirmek istemiyor. Beşiktaş taraftarı olayların bitmesinden yana. En başından bu yana olaylarda hiç bir günahı olmayan Beşiktaş taraftarı.
Yazarın Tüm Yazıları