Nilhan Osmanoğlu, Sultan Abdulhamid'i anlattı

Güncelleme Tarihi:

Nilhan Osmanoğlu, Sultan Abdulhamidi anlattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 13:07

Nilhan Osmanoğlu, Sultan Abdulhamid'i anlattı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - SULTAN 2'nci Abdulhamid'in beşinci kuşak torunu Nilhan Osmanoğulu, Şanlıurfa'da 'Sultan Abdulhamid’siz Bir Asır' programında dedesini anlattı.
Sultan Abdulhamid’in ölümünün yüzüncü yıldönümü nedeniyle Karaköprü Belediyesi tarafından 'Sultan Abdulhamid'siz Bir Asır' programı düzenledi. Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda düzenlenen ve Orhan Karaağaç’ın moderatörlüğünde düzenlenen programda; Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve eşi Güler Baydilli, İl Müftüsü İhsan Açık ve vatandaşlar katıldı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak her ay rutin olarak kültür ve sanat etkinlikleri düzenlediklerini söyledi. Başkan Baydilli, "Sultan Abdulhamid vefatının 100'üncü yılında onu anmak, anlamak ve tanıma, onun vizyonunu, misyonunu, dünyaya bakış açısını ve ufkunu en iyi şekilde anlamak için torunu Nilhan Osmanoğlu’nu konuk ettik” dedi.
Başkan Baydilli’nin konuşmasının ardından Nilhan Osmanoğlu, dedesi Sultan Abdulhamid’in hayatını anlattı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, programın sonunda Nilhan Osmanoğlu ve moderatör Orhan Karaağaç’a günün anısına plaket verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!