Nihayet galibiyet

Ligde 4 haftadır galibiyete hasret olan Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanından çok önemli 3 puan alarak evine dönmeyi başardı.

Haberin Devamı

Beşiktaş' ta dün akşam neredeyse tüm futbolcular iyiye yakın oynadılar. (Uğur Boral hariç) Özellikle Fernandes gecenin en iyisiydi. Fernandes serbest oynadığında iyi işler yapıyor. Oğuzhan ile de iyi uyum içerisindeler. Genç oyuncu çıtasını her gün daha da yükseltiyor. İleride Beşiktaş' ın vazgeçilmez oyuncusu olacağına ben eminim. Milli takıma yükselmesi zor çünkü onun üzerinde siyah beyaz forma var. Bu yazdıklarıma bazılarınız hak verirken bazılarınızda kızacaktır ama ateş olmayan yerden de duman yükselmez.

 

Sezon başından bu yana Olcay ve Uğur' un olduğu kanatta malesef büyük sıkıntı yaşıyoruz. Sol kanadımız oldukça Uğur'suz. Yediğimiz golde Ernst topu kalemizden çıkartırken, Uğur halen seyrediyordu ve dönen topta da gol oldu. Uğur Boral' a acil çözüm bulunmalı. Çözümü de Sn. Aybaba yaratmalı. Akıl vermek bize düşmez ama elinde eminim Uğur' dan daha fazla formayı hak eden oyucusu bulunuyordur.

 

Haberin Devamı

Dün akşam şaşırdığım bir konu da İbrahim Toraman'ın oynadığı mevki oldu. Necip ve Veli gibi oyuncular varken orta sahada Toraman'ın oynanması beni şaşırttı. Toraman' dan orta saha oyucusu olmaz. Zaman zaman diğer hocalarda oynattılar ama malesef kaptan verimli olamadı. Oyundan çıktığında kaptanlık pazubantını da Necip' e takmasına da anlam veremedim. Necip daha çok genç. Bence 2. kaptan olacak yaşta değil.

 

Almeida ilginç bir golcü. Ne zaman ne yapacağı belli değil. Attığı gol gerçekten çok zor ve güzeldi. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyon var ki, onu nasıl kaçırdı anlamak mümkün değil. Yine de dün akşam iyi bir oyun sergiledi.

 

Kasımpaşa' da işler iyi gitmiyor. Metin Diyadin' den sonra malesef düşüşe geçtiler. Kasımpaşa'nın maddi bir sıkıntısı yok, küçük ama çok güzel bir stadı var. Kasımpaşa yönetimin bana göre en büyük yanlışı, Metin hocayı göndermekti. O korkulan Kasımpaşa gitmiş, neredeyse bir mahalle takımı haline gelmiş. Bu arada Kasımpaşa yönetiminde bulunan sayın Beşiktaşlı eski yöneticilere de helal olsun. Beşiktaşlı isen hep Beşiktaş' lı olacaksın. Başka bir kulübe veya başka bir amaca hizmet etmeyeceksin. Demek ki onlar iyi gün Beşiktaşlıları. Bu camia sizleri unutmaz, Sap döner, keser döner gün gelir hesap döner.

 

Haberin Devamı

Dün akşam ki skor bizleri memnun etmiş olsa da, Beşiktaş halen beklenen düzeyde değil. Fernandes varsa takım var, o yoksa takımda yok. Diğer oyuncularında takıma katkı yapmaları gerekiyor. Her takım Kasımpaşa gibi savunma yapmaz. Oyunun kilidini de her zaman Fernandes çözemez.

 

KasımpaÅŸa maçı öncesi, Emniyet güçleriyle çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir taraftarımızın (ÅŸevÅŸek Ali) malesef saÄŸ ayağı çıkmış. Kendisine acil ÅŸifalar diliyorum. Dün akÅŸam ayağının çıkmasından çok yaÅŸanan olaylarda bir yöneticinin orada olmaması onu daha fazla üzmüş. "Taraftarımızı ezdirtmem kimseye, sonucu böyle de olsa, biz FEDA diyenlerdeniz diyor."ÂYöneticilerimizinden taraftarın sesine kulak vermelerini istiyorum.

Yazarın Tüm Yazıları