Muhteşem takım

Bu kadar güzel takım oyunu oynayan bir ekibin başarısız olması mümkün değil.

Rusya gibi bir takıma karşı 4 sayı geriye düşüyorsun, rally-point sisteminde kapatması çok zor olan bu farka rağmen, geriden gelip seti ya da maçı kazanıyorsun. Bunu anlatacak en iyi laf; kızlarımız aşmışlar!

Esra görünmez kahraman. Defansta mükemmel. Gerektiğinde üçlü Rus bloklarını yırtacak kadar yürekli. Özlem, ortadan takımını rahatlatan bir görev adamı. Çaprazı Aysun, artık en az rakibi Ticthchenko kadar 2 numaraya yatık toplarda bir marka. Libero Gülden için söylenecek tek söz helal olsun. Dünyanın, hem boy (2.04 m.), hem de isim olarak en büyük oyuncusu Gamova'yı, turnuvanın en kısa oyuncusu (1.58 m.) olarak, yaptığı defanslarla sahadan silen küçük dev kızımızın tarihe geçtiğine inanıyorum. Natalia ise bütün maçlarda hücumdaki güvencemiz. Onun güzel yüzünde açan sevinç çiçeklerini tüm Türkiye zevkle izledi.

Bahar şov yaptı

Böyle muhteşem oynayan bir takımın bir beyni olmalı... Hem soğukkanlı, hem de hırslı oynamalı, kim günündeyse onu bulmalı, hep istenen yere atmalı. Bu vasıflara sahip olmak ayrı, bunu uygulamak ayrı bir şey. Bahar, işte bütün bu vasıflara sahip olduğu gibi, uygulamada da adeta şov yaptı. Takımla ilgili yazımın sonunu günün kahramanı Neslihan'a ayırdım. İlk iki maçta ona pek iş düşmediği için pek ortada gözükmese de, dün beklenen oyununu oynayınca, Ruslara sadece bakmak ve blokta birbirlerini suçlamak kaldı. Bu inançla her maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Bu başarılara imza atan kızlarımıza ve emeği geçen herkese candan teşekkürler.
Yazarın Tüm Yazıları