Muhabir üzerime hamam böceği attı

Levent Kırca’ya ait bu söz...

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta bir restoranda kadın arkadaşıyla birlikte yemek yerken görüntülendiği için Vatan Gazetesi muhabiri Bora Engin’e saldıran Kırca, Star Ana Haber’de kendini savunurken “Bana vurdu, gözümün retinası çizildi... Muhabirin elinde hamam böceği vardı, üzerime attı ve arkamda duran diğer muhabir de beni çekti” dedi.

Kırca’nın iddialarını milyonlar izledi bu noktada Bora’nın da söz hakkı olmalı.

Bora’ya telefon açtım. O da aynen şunları söyledi: “Levent Kırca bizden önce kendisini çeken kameramanları arıyordu. Biz de yanına gittik sohbet ettik biraz. Sonra ben fotoğrafını çektim. O da küfür etti, ‘Ver lan kamerayı’ dedi. Ben de ‘Kamerayı vermem ama sizi mi kıracağız fotoğrafları sileriz’ dedim. Ama o yine küfür etti ve sonra yakama yapışıp vurmaya çalıştı ama ben kendimden yaşça büyük olduğu için elimi bile kaldırmadım. Çekme dese çekmezdim. Başkalarına olan sinirini bizden çıkartmaya çalıştı.”

Daha sonra “Peki, hamam böceği mevzusu nedir?” diye sordum Bora güldü ve şu yanıtı verdi: “Ben Kırca ile konuşurken kafamda bir böcek görmüşler. Kahverengi bir şeydi, hamamböceği değil yani. Herhalde ağaçtan düştü. Tam o sırada restoranın şefi gelip, ‘Dur kıpırdama’ deyip kafamdaki böceğe vurdu. Kırca herhalde bunu görüp, kafasında çılgınca teoriler üretti. 70 yaşında bir büyük usta milyonların önünde yalan söylüyor aklım almıyor. Yanımda hamam böceği taşıyıp onu Kırca’ya atmam için çıldırmış olmam gerek. Yarın dava açacağım, avukatlarla konuştum.”

Haberin Devamı

Kavgadan bir gün önce Kırca...

Sevgili okurlar bu tip durumlarda ünlülere daha çok söz hakkı verilir ve genelde magazin muhabirleri günah keçisi ilan edilir. Biz buna alışkınız ama gerçekleri bilin istiyorum.

Alın size bomba bir haber: Aynı Levent Kırca, gazetecilere saldırmadan bir gün önce katıldığı “İbo Show”da televizyoncu magazin muhabirleriyle dertleşip, aynen şunları söylemiş: “Çekeceksiniz arkadaş, kim olursa olsun çekeceksiniz. Ünlüler buna katlanmalı. Bu sizin işiniz, ekmek paranızı buradan kazanıyorsunuz. Beni görseniz de çekeceksiniz ama sakın yayınlamayın ha” deyip gülmüş. 

Bora Engin’i basın camiasında kime sorsanız size söyleyeceği ilk şey: “Efendi, kendi halinde, sessiz, sadece işini yapmaya çalışan bir arkadaşımızdır” olacaktır.
Benim fikrimi soracak olursanız eğer; Bora, Kırca’yı provoke edecek en son muhabirdir.

Haberin Devamı

Lig TV’nin zararı ne olacak

Melih Gökçek’in bir futbol dünyasını karıştırmadığı kalmıştı onu da başardı sonunda... Ankaraspor küme düşürüldü. Artık her hafta bir maç eksik oynanacak. Bence bu işten en az zararla ayrılan Gökçek ve oğlu. Gökçek’in amacı zaten Ankaragücü’nü ele geçirip, başkentin tek takımı olmaktı. En iyi futbolcularını Ankaragücü’ne vermişti. Ankaraspor büyük ihtimalle küme düşecekti.
Bu işten en büyük zararı ise Lig TV gördü. Dört büyüklerin Ankraspor’la oynayacağı daha yedi maç vardı. Hatta şampiyonluk yolunda giden başka bir Anadolu takımı da olabilir, onun Ankraspor’la oynayacağı maç da naklen yayınlanabilirdi.
Bu maçların reklam gelirini kim ödeyecek şimdi? Lig TV bu maçların yerine başkalarını yayınlayabilir ama aynı reklam gelirini elde edeceğini sanmıyorum.  Lig TV, bu durumda tazminat davası açsa bence kazanır.

Haberin Devamı

Maden suyu şişesinin üzerine oturup ölmeyi bekledi

Evet, haberin başlığı aynen böyle. Ve haber: “Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan 61 yaşındaki K.Y sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı evinde bulunan maden suyu şişesinin üzerine oturarak canına kıymak istedi. Bu şekilde dakikalarca bekleyen ve daha sonra evde acılar içinde kıvranırken bulunan K.Y, eşi tarafından getirildiği Turgutlu Devlet Hastanesi’nde hemen ameliyata alındı... Cerrahi müdahaleden sonra taburcu edilen K.Y, eşine, ölmek için böyle bir yönteme başvurduğunu söylediği ileri sürüldü.”

Rahatsız edici bir haber ama herhalde dünya intihar literatüründe böyle bir vaka ilk kez yaşanıyordur. Hakikaten böyle bir şey olmuş olabilir mi sevgili okurlar?
Belki de...

A) K.Y, öyle büyük bir hazımsızlık çekti ki, maden suyunu içmek yerine direk en kısa yoldan bağırsaklarına yollamak istedi.

B) K.Y maden suyu şişelerinin bomba gibi patlamasından esinlenerek gerçekten intihar etmek ve öbür tarafa geçerken de bizleri güldürmek istedi.

C) K.Y kendini tatmin ederken içeri eşi girince ‘intihar’ yalanını uydurmak zorunda kaldı.

D) Hepsi.

Yazarın Tüm Yazıları