Kıvılcım Ural albüm hazırlığında

Güncelleme Tarihi:

Kıvılcım Ural albüm hazırlığında
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 17:54

Seçkin Piriler ile geçen haftalarda evliliklerini noktalayan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile yasak aşk yaşamasıyla gündemde olan Kıvılcım Ural, babası Fikret Ural ile albümde buluşacak. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Kıvılcım Ural'ın babası Fikret Ural, 60'lı yılların ünlü müzik grubu Mavi Işıklar'ın gitaristi çıktı. Türkiye'nin ilk rock gruplarından Mavi Işıklar'ın gitaristi Fikret Ural, kızının bu yıl çıkacak albümüne destek verecek. Ailesi Giritli olan Kıvılcım Ural, "Girit'ten gelme müzik bağlarımız güçlü. Çocukluğum babamın müziğini dinlemekle geçti" dedi.

Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze ile ilişkisi gündemde olan şarkıcı Kıvılcım Ural, geçtiğimiz günlerde kendisini yuva yıkan kadın gibi gösteren bazı internet sitelerindeki haberlere tepki göstermişti.

Kıvılcım Ural, şunları söylemişti:

"Ailem yurtdışında yaşıyor. 4 yıllık bir ilişkim olmadı. Tophane'de değil Gümüşsuyu'nda yaşıyorum. Mahalle baskısı görmüyorum. Çünkü; yaşadıklarımın sonuna kadar arkasındayım ve ben bir hata yapmadım. Şu an yaşanılanlar çok yeni. Farkında olmadan bir söz edip kimseyi kırıp üzmek istemem. Herkes mutlu olsun. Fakat şunu diyebilirim ki; yuva yıkmadım. Asla hiç bir kadını bile bile üzmem. Başkasının adamı ölü adamdır benim için. Başka nüanslar var. Onları açıklamakta şu an bana düşmez. Kaan ile hiç bir yere konuşmadık, açıklama yapmadık. Biz susunca hakkımızda yalan yanlış haberler de yayınlandı. 6 yıldır birlikte olduğumuz da söylendi. Bunlar gerçek değil."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!