• Hürriyet Twitter
R

Arjantin ve Uruguay’ın tango rüzgarları İstanbul’da esecek!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Müzik eşliğinde okumak için tıklayın

Tango Lovers’ın defalarca “Yılın En İyi Gösterisi”, “En İyi Uluslararası Prodüksiyon” ödüllerini kazanan yeni prodüksiyonu “I AM TANGO” 23 ve 24 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne konuk oluyor. Peki, dans ve müzik tutkunlarının asla kaçırmaması gereken bu muhteşem gecede sizi nasıl bir gösteri bekliyor? İşte geceye dair tüm detaylar...

Dünyaca ünlü 24 profesyonel dansçı, Dünya Tango Şampiyonası kazananları ve dahi müzisyenlerin bir araya gelmesinden oluşan Tango Lovers'ın “I AM TANGO”su, bir saat elli beş dakika içinde tangonun sanatsal evrimini kendine özgü bir perspektifle aktarıyor.

Müzik, dans, moda, ışık...

Tango ve müziğin eşsiz harmanını ve tarihsel evrimini tanıtan gösteride dansın farklı kültürlerde ve dünyada bıraktığı izler de yansıtılacak. Müzik, dans, moda, ışık ve multimedia’yı en iyi şekilde sunacak I AM TANGO etkinliğinde tüm duyularınızın harekete geçmesine hazır olun!

Tango Lovers hakkında...

Sanat yoluyla kültürleri ve nesilleri birleştirmek amacıyla ortaya çıkan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Tango Lovers, Arjantin ve Uruguaylı genç yeteneklerin bir araya gelmesiyle kuruldu. Üretimi sadece müzik ve dans formları ile sınırlı olmayan bu özel topluluk 2009’dan bu yana 4 farklı yapım sundu. Tango Lovers’ın 2018’de tamamlanan son yapımı “I AM TANGO”, Latin Amerika, Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve Asya’yı kapsayan uzun bir dünya turuna çıktı. “I AM TANGO”, geçmişten günümüze farklı dönemlerden geçen, farklı seyircilere hitap eden tangonun evrimsel sürecini dünyanın dört bir yanında müzikal bir şov aracılığıyla dans ve müzik tutkunlarına aktarıyor.

“Yılın En İyi Gösterisi”, “En İyi Uluslararası Prodüksiyon” ödüllerini kazan “I AM TANGO” 23 ve 24 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde! Bu muhteşem gösteriye katılmak ve yıllarca unutamayacağınız bir deneyim yaşamak istiyorsanız hemen online bilet almak için burayı tıklayın!