One Direction'dan Harry Styles erotik hikâyeye konu oldu

Güncelleme Tarihi:

One Directiondan Harry Styles erotik hikâyeye konu oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2014 15:53

One Direction'dan Harry Styles hakkında yazdığı erotik kurgusu 25 yaşındaki yazarı Anna Todd'a şöhretin kapılarını açtı.

Haberin Devamı

İnternette yazmak ve 'web fiction' tipi yazıların bulunduğuinternet siteleri ABD'de çok popüler. Anna Todd ise, 25 yaşında bir web yazarı. Kendisi, aynı zamanda İngiltere'nin dünyaya armağanı olan müzik grubu One Direction'ın da fanı. Grubun en popüler elemanlarından biri olan Harry Styles'a olan hayranlığı, Todd'a yepyeni bir iş kolunun kapılarını açtı. Guardian'a konuşan Todd, ilk kurgusu 'After (Sonra)' hakkında 'Benim ilk Grinin 50 Tonu kitabım' yorumunu yaptı. 'Grinin 50 Tonu' romanı, yazarı E.L. James'e de benzer şekilde şöhretin kapılarını açmıştı.

One Directiondan Harry Styles erotik hikâyeye konu oldu


HARRY TESSA İLE TANIŞIR VE...

Kitabın konusu ise şu şekilde: One Direction'ın 'çapkın' olarak bilinen popüler elemanı Harry Styles, Tessa adında bir kızla bir markette tanışır ve kendisini 'seksi, kaba ve çıplak' olarak tanıtır. Daha sonraki bölümlerde ikili gitgide yakınlaşır. Ve tahmin edildiği üzere, olaylar gelişir...

Haberin Devamı

One Directiondan Harry Styles erotik hikâyeye konu oldu


Gençkızlara heyecan veren bu hikâye, Billboard'un haberine göre internette şu ana kadar 800 milyon defa okundu. Yazarı Anna Todd, hikâyenin kitabı ve filmi içinse anlaşmaya vardı. Hatta 'After'dan ilham almış mücevherler bile tasarlandı. Todd, 'fan kurgu yazarları küçümsenmemeli. Grinin Elli Tonu da zamanında Twilight'ın bir kurgusu olarak başlayan bir hikâyeydi' diyor.

Ünlü gruptan henüz bu gelişmeyle ilgili bir yorum gelmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!