Kazanmak

Aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş' tır.

Haberin Devamı

Karabük deplasmanına giderken, yolda kalp krizi sonucunda hayata veda eden Emre KUŞ' a Allah!tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm camiamızın başı sağolsun.

Karabük maçına Beşiktaş iyi başladı. Uğur Boral ve Fernandes' in golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde bitirdi. Bu skor aynı zamanda maçın skoru oldu.

Beşiktaş' ın iyi bir oyun oynadığını söylemek imkansızdır. Girdiği hemen hemen tüm pozisyonları gole çevirdi. İkinci yarıda ki oynanan oyun aslında maçı net bir şekilde gösterdi. Fernandes' li Beşiktaş, ve Fernandes'siz Beşiktaş arasında dağ gibi fark var. Fernandes' in yerini dünyada doldurabilecek fazla oyuncu yok. Ama Beşiktaş' ın tüm planı bu oyuncu üzerine kurulu. Sakat veya cezalı olması durumunda Beşiktaş' ın ne yapabileceğini düşünmeden edemiyorum.

Haberin Devamı

Fernandes, Necip ve Olcay dün akşamın yıldızlarıydı. Uğur Boral' ın attığı gol her ne kadar güzelse olsa da, sol kanadın malesef pek çalıştığını söyleyemeyeceğim.

Samet Aybaba dün akşam yine Escude' ye forma şansı vermedi. Kalesini uzun zamandan beri gole kapatamayan, ve yine uzun zamandır deplasman galibiyeti alamayan Beşiktaş, uzun aradan sonra hem gol yemedi, hem de deplasmanda kazanmayı bildi. Kazanmak her zaman güzeldir. Tabi ki , hakkınla kazanıyorsan.

Batuhan' ın Beşiktaş' a ne kadar faydalı olabilir ? Fernandes' e yaptığı asist için kendisini kutluyorum. Onun dışında da sahada pek göremedik. GS maçının yıldızı Holosko malesef dün hayallerimizi yıktı. Holosko çok koştu belki ama etkisiz futbolu bizleri üzdü. Hilbert her zaman ki gibi çalışkanlığı ile göz doldurdu. Veli sahada ama görebilene aşk olsun.

Avrupa'da transfer sezonu kapandı. Ülkemizde ise 5 Eylül'de bitecek. Önümüzde sadece 3 günümüz kaldı. Quaresma ve Almeida konusu daha halledilmeden, nasıl bir transfer gerçekleştireceğiz acaba ? 3 aydır alamadığımız oyuncuları 3 gün içerisinde takıma nasıl kazandıracaklar. Kolpa haber yapan gazetelere gün doğdu. Artık kimler gelir, kimler gider yazarlar, çizeler.

Yönetim geçen hafta Kadın basketbol şubesi kapatma kararı aldı. 1 gün sonra da kararından vazgeçerek devam kararı verdi. Yönetimin geldiği günden beri ne yapmak istediğini doğrusu sadece ben değil tüm camia anlamış değil. Eminim ki onlar da ne yaptıklarını bilmiyorlar. "Küçülerek, büyüme olmaz " Sen ne kadar dik durursan, ne yaptığını bilen emin adımlar atarsan, o zaman çevrenden destek bulabilirsin. Kimseye ezilmeyin ve ezmeye de çalışmayın.

Haberin Devamı

1 Eylül Dünya BARIŞ Günü' dür. Tüm insanları Barış' a davet ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları