Kazanma sanatı

GEÇMİŞ dönemlerde ay yıldızlı ekibimizin uluslararası turnuvalardan uzak kalmasını sağlayan kötü ve kalitesiz yönetimlerin bıraktığı tahribat Abdullah Avcı ile ortadan kalkıyor.

Haberin Devamı

Avcı’nın büyük takım projesiyle yeniden toparlanmaya başlayan milliler, Portekiz önünde gelecek adına tüm ülkeye dün gece golleriyle harikalar yaratan Umut Bulut gibi umut verdi.
Yıllardır kalesine bile gidemediğimiz, gol dahi atamadığımız Portekiz önünde şanssızlığımızı da kırdık. Kolay değil her turnuvaya katılan, finalleri hedefleyen, büyük başarılar peşinde koşan, Ronaldo, Almeida, Pepe, Quaresma gibi yıldızları kadrosunda barındıran Portekiz’i, evinde böylesine ezmek.

Formanın değeri

Volkan büyük kaleci. Dün yine devleşti. Ronaldo’nun penaltısını kurtararak galibiyette Umut gibi büyük rol oynadı. Emre ve Arda bitmeyen enerjileri ve zekalarıyla takımımızı şahlandırdı. Hamit ve Mehmet Topal yüreklerini ortaya koyarak oynadı. Tunay, Ömer, Bekir ve Avrupa futbolunun gelecekte starı olacak Sercan ile diğerleri her geçen gün tecrübe kazanıyorlar. En önemlisi milliler, maç kazanmaya alışıyorlar.
Artık şu milli takım çatısı altında görülüyor. Ciddiyet ile gelen kazanma azmi bizi iyi yerlere taşıyacak. Abdullah Avcı, bu işin avcısı olduğunu çabuk gösterdi.
Ay yıldızlı formanın değerini iyi anlatıyor oyuncularına. Alın teri akıtmış futbolcularla zafere ulaşılacağını da her maç gösteriyor.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları