Kazanma azmi

Maçı kazandıran ana nokta neydi?

Haberin Devamı

Bir saniye bile kaybetmeyi düşünmeden maçın son saniyesine kadar çabalayan ve bu uğurda yerden yere atlayan bu 70 milyon insana bu gururu yaşatan bu MİLLETİN ÇOCUKLARIYLA ne kadar gurur duysak az.
Sırbistan takımı, beklenen şekilde çok soğukkanlı hücum ederek ve hücumda doğru atışı bularak, bizim savunmadaki sertliğimizi ve direncimizi kırdılar. Teodosic’in önderliğinde maçın son periyoduna kadar tempoyu Sırbistan ayarladı. Son periyotta, kazanmaya yürekten inanmış millilerimiz, tribünlerin büyük desteği ile öyle bir geri dönüş yaptı ki, Sırbistan buna yanıt veremedi.

Tunçeri’nin sayıları

Tüm oyuncularımız, müthiş bir mücadele verdi ve kazanamk için her şeyi yaptı. Son periyotta skorda sıkıntı yaşadığımız ve geri düştüğümüz anlarda Kerem Tunçeri’nin arka arkaya attığı 8 sayı, maçın dönüm noktasıydı. Ama tabi ki son topu büyük bir soğukkanlılıkla potaya giderek Sırbistan defansının içinden turnikeyi atıp, maçı kazandıran adam oldu.

Haberin Devamı

En iyi takımıyız

Ömer Onan’ın hücumda ve savunmadaki gayreti Hidayet’in ilk yarıdaki skora katkısı Semih’in ve Ömer Aşık’ın Sırbistan uzunlarıyla verdiği olağanüstü mücadelesi maçı kazanmamızdaki büyük etkendi.
Bizim takımımızın en büyük özelliği farklı bir oyuncunun skora katkı yapacak kapasitede ve form düzeyinde olması. Turnuvanın fizik kondisyon açısından şüphesiz en iyi takımıyız.

Yazarın Tüm Yazıları