Kameralı istismarcı tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Kameralı istismarcı tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 17:53

16 yaTekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde 700 liraya karşılığı 16 yaşındaki genç kızla cinsel ilişkiye girerek bunu kameraya kaydeden A.Ö., polis baskınıyla yakalandı. Genç kıza fuhuş yapması için aracılık yaptığı öne sürülen P.Y. ile şüpheli A.Ö. çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, şüphelinin yanındaki bilgisayarda çok sayıda cinsel içerikli görüntü ve fotoğraf bulundu.

Haberin Devamı

İstanbul’dan otomobille gelen A.Ö., 16 yaşındaki D.Y. ile buluştuktan sonra bir otele gitti. Bir süre sonra otel odasını basan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, genç kızı ve A.Ö.’yü cinsel ilişkiye girerken ve kameraya kayıt yaparken yakaladı.

ÇANTASINDAN STÜDYO MALZEMELERİ ÇIKTI

Gözaltına alınan D.Y. ve A.Ö.’nün ifadeleri doğrultusunda, fuhuş yaptırmak için 700 lira aldığı öne sürülen P.Y. de polis ekiplerince yakalandı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan şüphelilerden P.Y. ve A.Ö. adliyeye sevk edildi. Şüpheli A.Ö.’nün yanındaki dizüstü bilgisayarında ve harici disklerde ise çok sayıda cinsel içerikli görüntü ve fotoğraf bulundu. Çantasında kamera ayaklığı, ışık, video görüntüsü kaydetme özellikli fotoğraf makineleri çıktı. Ayrıca dizüstü bilgisayarındaki kamera görüntülerinin bulunduğu şifreli dosyalar ise çözülmesi için İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şubesi’ne gönderildi.

Haberin Devamı

İKİSİ DE TUTUKLANDI

İstanbul’da oturduğunu ve eşinin hamile olması nedeniyle P.Y.’den cinsel ilişkiye girmesi için birini bulmasını istediğini anlatan A.Ö. ve aracılıkla suçlanan P.Y., savcılık sorgularının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Fuhuş yaparken polis ekiplerince yakalanan D.Y. ise ailesine teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Mehmet YİRUN/ÇORLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!