Hoşgeldin Ukiç

Perdeleme-devrilme savunmasına karşı 3 bomboş üçlük kaçırarak maça başlayan F.Bahçe Ülker, Cholet’nin hızlı ve yarı sahada acele etmeden penetreye dayalı hücumlarıyla 8-0 geriye düştü.

Moladan sonra kenardan gelen oyuncuların ve başta Mirsad’ın katkısıyla önce savunmasını ve daha sonra da hücumunu düzelterek sakatlıklar öncesi izlediğimiz pozitif basketboluna geri döndü. Geri düştüğü 9-0’dan sonra 38-21’lik bir skor yapan temsilcimiz, savunmasıyla; hücumda etkisiz bıraktığı rakibine karşı ilk yarıyı 38-30 önde bitirirken sorunları, alan savunmasına karşı hücum olarak gözüktü. İkinci yarı kaldığı yerden devam eden F.Bahçe Ülker, farkı yavaş yavaş artırmaya başlarken Ukic’in bu takım için ne denli oyuncu olduğunu düşündürdü. Ukic’in gelişi takımın ve Greer’in oyununu olumlu etkilediğini belirtmeliyiz.

4. periyotta coştuk

Dördüncü periyotta iyice coşan F.Bahçe Ülker, hücumu ve savunmasıyla adeta son günlerdeki sorunlarının acısını çıkarttı. Preldzic ve Kaya’nın maçın son rötuşlarını yaptığı güzel bir basketbol izledik. Grubunu ikinci bitiren temsilcimizi performansı nedeniyle tebrik ederken, Top 16’da başarılarının devamını diliyoruz.

BEĞENDİM
Takım halinde gösterilen performans.

BEĞENMEDİM
Alan savunmasına hücumumuz.

DİKKAT
Bu performansımızı sahip çıkıp devam ettirelim.
Yazarın Tüm Yazıları