Havalı Bursa

BURSASPOR’un atak zenginliği dostlar başına. Kontraya jet gibi çıkıyorlar. Tek rakipleri THY. Zaten Avrupa’da taşımadık takım bırakmayan THY yakında bütün takımlarımızın rakibi olacak.

Haberin Devamı

Bursaspor’un hızlı forvetlerini kontrol edemeyen rakipler sık faul yapmak zorunda kalıyorlar. Bu durumda da timsahın havacıları ortaya çıkıyor.
Bir Ömer Erdoğan var ki sanki Boeing 747. Yakıt almadan saatlerce havada kalabiliyor. Turgay ve Hüseyin de cabası. Nitekim Ali Tandoğan’ın Çikita ortasına Turgay çakıyor kafayı. Carlos’un direkler yardımıyla kurtardığı topa ayak koyan Hüseyin tribünlere erken gol sevinci yaşatıyor. Bursaspor’a defansif önlem almak çok zor.
Buca sakata geldi
Bucaspor sakata gelmiş durumda. Asker Bülent’im Sivas’ın buzundan çok çekmişti. Şimdi de İzmir Atatürk Stadı’nın zeminiyle başı belada. Sivasspor alttan ısınmayla buz derdinden kurtuldu ama İzmir’in zeminleri berbat. Her maçta aslarını kaybeden Bucaspor yakında sahaya çıkaracak on bir bulamayacak. Bülent Uygun ve Bucaspor Yönetimi’nin emeklerine yazık. Çünkü Bucaspor oyununu her hafta iyiye götürüyordu. Türkiye’deki tecrübeli futbol lejyonerlerini Fernandes, Leko, Mendy, Mulemo ve Manucho gibi yabancılarla kaynaştırıp iyi bir takım oluşturmuşlar. Manucho çok rakibin canını yakar.
Tempo hiç düşmedi
Erken golle başlayan maçta tempo hiç düşmedi. Direkten dönen toplar ve karamboller nefes kesici. Her iki takımı da kutluyorum. Bursaspor  tesadüfen şampiyon, Bucaspor da boşuna 2. olmamış. Planlı programlı hareket eden takımlar hedeflerine ulaşıyor. Günlük yaşayanların vay haline.. Ertuğrul Sağlam ve talebelerinden Şampiyonlar Ligi’nde de bu mücadeleyi bekliyoruz. Haydi Timsah. Glasgow’un Rangers’ları seni avlayamaz..

BEĞENDiM

Haberin Devamı

Dünkü karşılaşmadaki mücadele ve tempoyu.

BEĞENMEDiM

Devler Ligi maçı öncesi Bursa’nın bu kadar çok pozisyon vermesini.

DİKKAT

Bütün takımların dikkatine Bursaspor’un stadı ve zemini göz kamaştırıyor.

Yazarın Tüm Yazıları