Pekşen'den CHP'nin tepesine 3. aday iddiasına yanıt

Güncelleme Tarihi:

Pekşenden CHPnin tepesine 3. aday iddiasına yanıt
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2018 10:54

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinden sonra başlayan genel başkanlık tartışması büyüyor. CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce yanlıları olağanüstü kurultay için imza toplamaya başlarken eski Trabzon milletvekili Haluk Pekşen’in de genel başkanlık için aday olduğu iddia edilmişti. Pekşen, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Haberin Devamı

İnce'ye yakın Parti Meclisi üyeleri, il başkanları ve eski milletvekilleri olağanüstü kurultay için imza toplama çalışmalarını başlattı. Buna karşılık, bazı belediye başkanlarının Kılıçdaroğlu için devreye girdikleri belirtildi. 

Aydınlık’ta yer alan haberde, eski Trabzon milletvekili Haluk Pekşen'in Kılıçdaroğlu ve İnce’den sonra üçüncü bir aday olarak ortaya çıktığı kaydedildi.  

"TÜRKİYE’NİN HE-MAN’LERE DEĞİL VOLTRAN’LARA İHTİYACI VAR"

Pekşen, sosyal medya hesabından adaylık iddiasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı. 

CHP’de Genel Başkanlığa aday olunmaz. CHP’de asıl gereken tüzük reformu. Türkiye her alanda bir reform sürecine girmeli. CHP’de bir kadro hareketi oluşmadığı sürece başarıyı çok mümkün görmüyorum.

21. yüzyılda söz söyleyecek bir kadro hareketi oluşursa bana ne görev verirlerse üzerime düşeni yapmaya hazırım. Ecevit efsanesini yaratan gerçek kadro hareketiydi. Türkiye’nin He-Man’lere değil Voltran’lara ihtiyacı var. Bunun hangi parçası olmam isteniyorsa üzerime düşeni yaparım. 

Haberin Devamı

Pekşenden CHPnin tepesine 3. aday iddiasına yanıt

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!