Güle güle Carvalhal

Bravo Carvalhal.

Haberin Devamı

Helal olsun sana. Bu takımı mahvettin. Bank Asya takımına kupada elendin. Tebrikler.

Bir Beşiktaş düşün ki, Boluspor' a elensin. Nasıl olur demeyin. Carvalhal ile herşey olur. Bu adamı bugün kovmayan Beşiktaşlıyım diye kulübün başında durmasın. Yazıklar olsun. Elde kalan tekşey kupa kalmışken, kupadan da elendik. Ben böyle kötü bir futbol hayatım boyunca seyretmedim. Beşiktaş' ı hiç bu kadar çaresiz görmedim. Boluspor da golü atan Ferhat ilk yarıda girdiği pozisyonları değerlendirse, Boluspor hayatının farkını yapabilirdi.

Ekrem'i sol kanatta oynatmak, Quaresma' yı forvet başlatmak hangi futbol mantığıdır. Bu takımın 90 dakika gol pozisyonuna girmemesi sizce ilginç mi, yoksa takımın ruhunun ve isteğinin bitmesi mi. Bana göre ikisi de değil. Tek nedeni hocaları gibi oyuncularında rakibi küçümsemesi. Bu futbol maçı falan değil, olamaz da. Antremanda bile daha iyi bir maç oynanırır.

Orta saha rezalet. Alves' i bu maçta izlemeyeceğiz de ne zaman izleyeceğiz. Bu adama da yazık bizlere de. Seni artık bu takımın başında görmek istemiyorum. Sen Beşiktaş' ı yerden yere vurdun, boynumuzu büktün. Geldiğin yere geri dön ve bir daha asla da dönme. Hatta ve hatta başka bir takım bile çalıştırma.

Haberin Devamı

Quaresma, Simao, Almeida, Ekrem, Cenk, Edu, Aurelio, Holosko, Sidnei ' yi gönderin gitsin. Fernandes, Sivok, Egemen, İsmail, Tanju ve Pektemek takımda kalsın yeter. Muhammet gibi yetenekli bir oyuncuya yer açılır belki. Gençlerin önü açılır. Yenilsek de kahrolmayız. Futbol yaşları ilerledikçe, tecrübe kazandıkça iyi oluruz diye düşünürüz. Fakat bu saaten sonra Ekrem mi, Simao mu, Edu mu, Holosko mu ve diğer isimlerini yazmadığım oyuncuları mı kendilerini geliştirecekler ?

Parası olmayan, hedefi olmayan ve Beşiktaş'a birşey kazandırmayacak hiçbir aday gelmesin. Yok Beşiktaş' ın borcu çok kemer sıkacağız, yok stad yapımı maliyetli ilerde ki yıllar yapacağız, yok transfer yapamayacağız diyen hiçbir başkan adayı bu kulübe gelmesin. Ben şahsım adına böyle bir başkan istemiyorum. Misyonu ve vizyonu olan aday olsun. Beşiktaş başkanın kulübe harcayacağı parası olmalı. Rica ediyorum anlattığım başkan adayı değilseniz, gelmeyin. Yıllarca sıkıldık, bunaldık. Biz bu satten sonra artık bir başka başkan faciası çekmek istemiyoruz.

Haberin Devamı

Boluspor' u tebrik ediyor kupada başarılar diliyorum. Boluspor' u ciddiye almayan başta Carvalhal ve oyuncuları da kınıyorum.

Güle güle Carvalhal, sayende kalmadı hal.


 

Yazarın Tüm Yazıları