Gol ÅŸov

TRABZONSPOR’un futbolu Halil İbrahim sofrası gibi. Seyret seyret gözün doymuyor.

Haberin Devamı

Yattara’nın driplingleri, Colman’ın akıllı pasları, Selçuk’un şutları, Jaja’nın estetiği, Serkan’ın bindirmeleri. Say say bitmiyor. Frikiklerde topun başında en az 3 kişi. Yattara, Jaja ve Selçuk. Hangisi vuracak muamma. Üçü de usta. Değil ilk onbir, frikikleri atacak oyuncuyu belirlemek bile zor. Kolay gelsin Şenol Hocam..
Defans sıkıntılıÂ
Trabzon’da ofans futbolun güzellikleri yanında defans sıkıntıları da mevcut. Teofilo’nun arkasında oynayan oyucuların orta sahadaki Selçuk ve Colman’a yeterince yardım etmemeleri oyunun hakimiyetini belirli zamanlarda Manisaspor’a verdi. Topu rakibe verip bu kadarda alan ve zaman bırakırsan ağlarından hamsi değil top çıkarırsın. Murat ve Mehmet topla iyi. Simpson ise oldukça hareketli. Makakula gibi bir golcü var ki girdiği iki pozisyondan birini gol yapıyor. Isaac’le iyi ikili olacaklar. Isaac’in hareketliliği Makukula’ya çok pozisyon hazırlar.
Karaman iyi analiz etmiÅŸ
2. yarıda Trabzon’da doğru bir değişiklik var. Tribüne oynayan Jaja’nın yerine skora oynayan Alanzinho oyunda. Dar alandaki hareketliği ve kolay adam eksiltmesi Manisa cephesini zorluyor. Oyunun hakimiyeti tamamen Trabzon’a geçince de Hikmet Hoca’dan bir hamle geldi. Takımı tamamen  kendi kalesine gömülen Hikmet Hoca, Yiğit Gökoğlan’la kontra atak peşinde. Trabzon’u iyi analiz etmiş. Oynatmamaya çalışarak, defans yaparak onlarla başa çıkamazsınız. Futbolcularınızı galip geleceklerine inandırıp, skor arayacaksınız. Trabzon’un iyi olan ofansını değil, kötü olan defansını değerlendireceksiniz. Bravo Hikmet Hoca. Sana yakışır bir başlangıç yaptın. Aman el kol hareketlerine dikkat sayın Karaman..

BEÄžENDiM

Haberin Devamı

Maçta atılan gollerin hazırlanışları ve son vuruşları harikaydı.

BEÄžENMEDiM

Trabzonspor’un üçüncu golden sonra oyundan düşmesi.

DÄ°KKAT

Trabzonspor’daki defansif zaaflar.

Yazarın Tüm Yazıları