Gecenin iyisi Fener değil Mert Günok'tu

ÖZET olarak iki takım için şunları söyleyebiliriz... Fenerbahçe kötü değil çok kötü...

Haberin Devamı

Eskişehirspor iyi oynadı ama çok gol kaçırdı. Maçın en iyi adamı Fenerbahçe kalecisi Mert Günok’tu. Maçın hakemi bir kötü, bir iyi iki tane iş yaptı. Kötüsü verdiği penaltıydı. İyisi ise Fenerbahçe lehine oynattığı avantajdan pozisyonun gol olmasıydı.
Peki bu Fenerbahçe ilerisi için iyi sinyaller veriyor mu? Hayır. Çünkü bir oyun şekilleri yok. Bundaki etken her maç ayrı bir kadroyla çıkmaları. Ersun Yanal’ın kafasının rahat olmadığı görüntülerden çok net belli. Bu takıma da tesir etmiş. Futbolcu akıllı adamdır. Hem sahada top oynar hem de teknik direktörle oynar. Hele kulüp başkanının herşeye karıştığı yerde bu üst noktalara ulaşır.

İyi tahammül ediyor

Bu futbola Fenerbahçe seyircisi iyi tahammül ediyor. Nereye kadar ederler bilemem. Ben yeni bir teknik adamın 10 maça kadar kredisi olduğuna inanırım. Ersun’un bu 6’ncı maçı görünürde bırakın seyircinin bankaların bile Fenerbahçe’ye kredi tanıyacak halleri yok.
Zaten Fenerbahçe kalecisinin oyunun en iyi adamı olması maçın yorumunu kestirmeden anlatıyor.

Haberin Devamı

Kafası başka yerde

Necati Ateş tecrübeli oyuncu, iyi de bir futbolcu ama kaçırdığı penaltı ve penaltıdan kolay pozisyondaki auta attığı vuruş maça konsantre olmadığını gösteriyor. Demek ki vücudu maçta kafası başka bir yerdeydi. 3 büyük takımla İstanbul’da oynarken bu pozisyonlar her zaman gelmez. Peki dün akşam nasıl geldi derseniz, 90 dakika boyunca oyun ve maçın direksiyonu Eskişehirspor’un elindeydi. Ama maçı 1-0 Fenerbahçe kazandı. Demek ki futbolda her zaman oynayan kazanmıyormuş.

MAÇIN İYİSİ

Kesinlikle Fenerbahçe file bekçisi Mert Günok’tu

MAÇIN KÖTÜSÜ

Necati ile Ersun Yanal ikilisi gününde değildi.

HAKEM: Artısıyla eksisiyle vasat.

Yazarın Tüm Yazıları