Farkı kaçırdı!

ESKİŞEHİRSPOR dün gece UEFA Avrupa Ligi 3.’ncü ön eleme turu ilk maçında Fransızların ünlü Marsilya takımına fark yapacağına beraberliği kurtarsa da rövanş için umut verdi...

Haberin Devamı

Eskişehir’in yıllardır kronikleşen hastalığı üçüncü bölgeydi. İlk yarıda ilk 10 dakikada sahada etkili bir Es Es izledik. Defanstan top çıkartan ve orta alanda çoğalan bir takım beklentisi vardı tribünlerde. Gol attıracak ve atan Batuhan kadro dışı kalınca görevi bırakın koşmayı yürümekte bile zorlanan pas verme sorunlu tonlarca ağırlıkta... Duran topta sahanın yıldızı Dede’nin pasında sahanın en kötü oyuncusu Nuhiu beraberlik golüne imza attı.
Son yılların en kötü Marsilya ekibi karşısında Eskişehirspor’da takımı kontratağa kaldıracak ve gol yollarına sokacak lider Tello mumla aranırken yedek kulübesinde oturtulmasına izleyenler gibi bende anlam veremedim. Bu futbolcunun oynatılmaması için iki neden var ya sakat ya da hazır değil!

Es Es fazlasını yapar

Haberin Devamı

Burhan neden kadroya ikinci yarıda alınır anlaşılır gibi değil. Takımın patronu Ersun Yanal’ın eminim bir bildiği vardır. Hürriyet, Veysel’in kalitesi ve Alper’in gücü Fransız ekibini yenmeye yetmedi. Diğerleri ise hala hazırlık kampının yorgunluğundan kurtulamamanın çaresizliğini yaşıyordu. Geçmiş yıllarda üstün performansta yabancı oyuncu tercihi yapılırken bu sezon silik olduğu kadar başarısız yabancı oyuncu tercihinin nedeni ekonomik zorluklardan mı kaynaklanıyor.
İddia ediyorum özgüveni olan Eskişehirspor dün geceki Marsilya’ya en az 3 farklı galip gelebilirdi. Rövanşta daha fazlasını da yapabilir. Çünkü rakip Marsilya Bank Asya takımlarından farksız. Yeter ki Eskişehirspor hücumda çoğalabilsin...

Yazarın Tüm Yazıları