Facebook'tan bulduğu oğluyla cinsel ilişki yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Facebooktan bulduğu oğluyla cinsel ilişki yaşadı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 16, 2010 00:00

Oğlunu henüz küçük bir çocukken evlatlık verdi. On yıl sonra Facebook üzerinden buldu ve öz oğluyla cinsel ilişkiye girdi. 36 yaşındaki kadına ensest ilişkiden 9 yıl hapis cezası verildi.

Haberin Devamı

ABD'nin Michigan eyaletinde yaşanan ensest ilişki ahlaki değerleri zorlar nitelikte. 36 yaşındaki Aimee Louise Sword, oğlunu henüz bir bebekken evlatlık verdi. Oğlunu evlatlık alan aile, Sword'u düzenli bir şekilde bebeğin gelişimi hakkında bilgilendirdi, fotoğraflar gönderdi. Ancak 2008 yılında bilgilendirme aniden kesildi. Bu durumdan rahatsız olan kadın sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden oğlunun peşine düştü. Facebook aracılığıyla evlatlık olarak verdiği çocuğuna ulaşan Sword, oğluyla düzenli olarak buluşmaya başladı. Öz oğluyla defalarca cinsel ilişkiye giren Sword hakkında dava açıldı ve 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Sword'un avukatı anne ile oÄŸul arasında yaÅŸanan iliÅŸkiyi şöyle anlattı: "Aimee Louise Sword 14 yaşındaki çocuÄŸunu ilk defa gördüğünde anne-oÄŸul iliÅŸkisinden farklı bir duyguya kapıldı. Onu bir yabancı gibi hissetti ve cinsel iliÅŸkiye girdi. Aimee neden böyle davrandığını bilmiyor. Her ÅŸeyin bir anda gerçekleÅŸtiÄŸini söyledi."   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!