Erkekler karşılarında nasıl bir kadın görmek ister

Bu soruya cevap arıyorsanız hemen söyleyelim; her şey taktik meselesi! Kıyafet ve aksesuvar seçimleriniz de bu konuda büyük önem taşıyor tabii...

14 Şubat’ta karşınızdakini baştan çıkarmak için ya kelimelere ihtiyacınız yok ya da kelimelerden daha fazlasına ihtiyacınız var. Aslında her ikisinin de yolu, nasıl göründüğünüzden, seçimleriniz içinde kendinizi nasıl hissettiğinizden geçiyor. Kararınızı vermeden önce; o özel günde bulunacağınız mekanın ve orada geçirilecek zamanın dikkate alınması gerektiği konusunda sizleri uyaralım.

Bu hafta, Sevgililer Günü’nü gerçekten hayatının en önemli anlarından biri olarak kabul eden ve anı defterine güzel notlar almak isteyenleri düşünerek hazırlandı bu konu. Yaşanılan ve yaşanacak olan her şeyi, elbette sadece görünümünüzle değiştirmeniz mümkün değil. Ancak kesinlikle bir şeylere yön vermek konusunda tarzınızın etkili olacağı garanti edilebilir.

Öncesinde kendinize sormanız gereken birkaç soru var: Onu şaşırtmak mı, kalbini bir kez daha kazanmak mı, kışkırtmak mı, verdiğiniz güveni tazelemek mi istiyorsunuz? Peki ya erkekler karşılarında nasıl bir kadın görmek istiyorlar dersiniz? İşte cevabı...

Kendime güveniyorum

Kendinize yakıştığına ve sizi ifade ettiğine inandığınız parçaları seçmekle başlayın işe... Bu, kendinize olan güveninizin altını çizecek ve karşısındaki duruşunuzu destekleyecektir. Bunun onu biraz strese sokacağı kesin, ama ne yapalım "siz, sizsiniz!"

Kalbini çalmak için

Aşkın simgesi kalbin verdiği mesajları önemseyin. Tasarımcılar kış sezonunda bu figüre bol bol yer verdiler, aksesuvarlara taşıdılar. Eğer giysilerin bir dili varsa, simgeler onların en büyük yardımcısı... Bir tişört, bir çanta veya bir takı, bu özel gün için çok ideal.

Hızlı başlayıp hızlı bitecek

Şehrin hareketli temposunda gece hızlı başlayıp bir o kadar hızlı bitebilir. Mini parlak bir elbise, kalın çoraplar ve yüksek topuklarla hem kadınsı hem de son derece dikkat çekici olacaktır. Uzun süreli ilişkilerde bir değişiklik, tetikleyici bir rol oynayabilir.

Affetmek, affettirmek

Burada giysinin gücüne inanın. Zarif, sade ama formu ve kumaşıyla bedeni ön plana çıkaran seçimlere ihtiyacınız var. Tasarımcılar, bizlerin tüm kadınsı yönlerini ortaya koymak için birçok malzeme ve detay kullanıyorlar. İşte bir örnek...

Her zaman sensin

Her zaman olduğunuzdan farklı bir görünüme bürünerek onu şaşırtmaya ne dersiniz? Seçim yaparken, üzerinizde "kişiselleştirebileceğiniz", hatlarınızı ortaya çıkaracak romantik elbiselere göz atabilirsiniz.

Nefesini kesin

Aslında en doğru anlatımla, sizi gördüğünde nutku tutulmalı. Çok derin dekolteleri kullanmak yerine, uçuşan kumaşlar, sofistike renkler, miniler, topuklular giymeyi deneyin.

Mesaj güçlü, detaylar şok edici

Metal detaylarla süslenmiş bir mini etek, dar bir pantolon... Gösterişli takılar, şık ceketler, seksi bluzlarla bir arada... Bu konuda yaratıcılığı size bırakıyoruz. Kural: Temelinde yalınlık yatan, ama ustaca kurgulanmış bir kombinasyon. İşin sırrı ayrıntılarda gizli.

MODA HABER

Renklerle farklılaşın

United Colors of Benetton’un sıcak renklerden oluşan koleksiyonunda yer alan kazaklar ve aksesuvarlar, tarzınıza yepyeni bir enerji getirecek. Markanın çizgisini tanımayan yok. Son yıllarda moda ve trendlere de çok daha yakın olan Benetton, sizlere birbirinden şık kazaklardan çok daha fazlasını, üstelik yüzde 40’lara varan indirimlerle sunuyor.

Sonsuz aşkın simgesi

Sınırlı sayıda, sadece 99 adet üretilen bu saat, Blancpain’in kadınlara Sevgililer Günü hediyesi. Model, akan saniyeleri parlak kırmızı bir kalp ile gösterirken, timsah derisinden elde yapılmış kayışı katlanarak açılıp kapanan bir klips ile tamamlanıyor. Sedef kadranın çerçevesindeki iki sıra pırlanta, 34 mm’lik çapı olan kasaya, mücevher-saat olarak adlandırılan şık bir görünüm sağlıyor.

Onu şaşırtın

İpekyol koleksiyonlarında, sadelik ve yalınlık 80’leri andıran bir yorumla buluşarak, şık bir tezat oluşturuyor. Güçlü ve modern tasarımlar, özel anlarınızda ne giyeceğinize karar veremediyseniz mutlaka görülmeli. Romantik, şık ve bir o kadar kullanışlı seçenekler arasından birini seçerek, karşınızdakini şaşırtmak elinizde.

Aşka bir adım daha yakın

Adidas Originals koleksiyonunda yer alan "Sleek" esintisinin hissedildiği klasik koşu ayakkabısı "Adistar" ile efsanevi ayakkabı Stan Smith, aşkın simgesi kalpleri adımlara taşıyor. Pembe üzerine kalp motifli modeller hem esprili hem farklı.

Aşkın parıltısı

İzmir’de geçtiğimiz aylarda açılan Naim Yelkenci Mücevher Evi, Sevgililer Günü için özel "Aşkın Pırıltısı" adlı bir koleksiyon hazırladı. Modern, kalp figürlü tasarımlarda şefkat ve sadakatin temsilcisi safir, huzur veren turkuaz, eşsiz ışıltısı ile ölümsüz aşkın ifadesi olan pırlantalar kullanılmış.

Uzaklardan haber var

Stefanel, reklam kampanyasının yüzü ünlü top model Gisele Bundchen ile yaz koleksiyonunun çekimlerini tamamladı. İşte bu anlardan çok özel kareler...

Başrolde yine dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Mario Testino var. Ona makyajda renk virtüözü, sanatçı James Caliardos eşlik ediyor. Kalifornia sahillerinde günlerce hazırlıkları süren çekimlerin yıldızı ise geçtiğimiz yıl markayla çalışmaya başlayan top model Gisele Bundchen.

Stefanel gerçekten değişiyor. Geçtiğimiz yıl, İtalya’da bu sürecin başlangıcına bizzat tanık olmuş, kış sezonunda çok farklı bir koleksiyonla karşılaşacağınızı söylemiştik. 2008 yazında da karşınızda bambaşka bir kadın var. Kıvrımlı formlarla kendini keşfediyor, kumaşlar, baskılar, renkler, drape ve dikiş detaylarıyla dikkat çekiyor.

Triko, markanın yeni koleksiyonda da odak noktası ve bu nedenle reklam çekimlerinde Gisele’in üzerinde kıpkırmızı seksi bir model görüyoruz. Keten, koton, ipek yıkanmış bol kaftanlar, Afrika kumaşları, origamik dokunuşlar tek bir şeyin habercisi: Bu yıl Stefanel ile çok uzaklara gidiyoruz!
Yazarın Tüm Yazıları