Enfraruj






Salih UÇAR
Haberin Devamı

Kaplan manken

ANTALYA'da Es-Line Ajans bünyesinde mankenlik yapan Pınar Kaplan, son günlerde öyle bir açıldı ki... Önüne geçmek imkansız hale geldi.

Uzun süredir bu mankenle ilgili epey konu duyuyordum. 'Zamanla düzelir' düşüncesiyle bir süre beklemek istedim. Ancak her geçen gün daha da inanılmaz boyutlara ulaşan şımarıklığı, kaprisleri ve dahası, ajans yönetimiyle olan polemiği, bardağı taşırdı ve bu yazıyı zorunlu kıldı.

Konunun özü şu; 1.65 boyundaki bu kızımız, mayo ve iç çamaşırı defileleriyle adını duyurdu. Onu giymem, bu defileye çıkmam kaprisi yapmadığı için ilk zamanlarda epey iş aldı.

AJANS İŞLERİ ASKIDA

Sonraları, magazin dergilerine kapak oldu. (Bu konuda çeşitli rivayetler var ama onlar başka bir yazı konusu)

Derken havası bin 500 basan bu kaplan manken, Antalya'daki basın mensuplarıyla ters düştü. İstanbul'a gidip orada resim çektiren mankenimiz, ‘‘Ben artık Antalya'yı aştım, İstanbullu gazetecilerle çalışıyorum’’ diye konuşmaya başladı, sağda solda...

Bununla da kalmayan Pınar, ajansın verdiği işleri de asmaya başladı. Bir gece önce koordinatör Serpil Çınar'la tanıtım için anlaşan Pınar, sabah saat 09.00'daki tanıtım için, 05.00'de cep telefonuyla mesaj geçerek gelemeyeceğini bildirir oldu. Yani tanıtımdan 4 saat önce, hem de sabahın köründe yerine başka bir manken bulunmasını istiyordu. Dikkatinizi çekiyorum, saat sabahın 5'i...

TOPLESS ALTIN TANITIMI

Ajans yönetimini, bu kız için yine de iyi sabretti. Bütün bu şımarıklıklara ve kaprislere rağmen kovulmaması, hayret verici. Esra Keskinol'un bir bildiği vardır herhalde diye düşünüyorum.

Bu kızla ilgili son bomba ise önceki gece patladı. Minyon tipli mankenimiz, daha önce tanıtımında görev aldığı kuyumcu Cenk Alp ile Antalya gecelerini fethetmeye başladı. Önce Sherlock's'ta eğlenen ikili daha sonra Flamingo'ya geçti. Bununla da yetinmeyen manken ve kuyumcu sevgilisi, son durak olarak Berdush'u seçti. Eğlence hayatına kendilerini kaptıran ikili, bir gece sonra da yine Sherlock's ile başladıkları geziye Tango Bar'da nokta koydu. Alpaş Kuyumculuk'un tanıtımının yapıldığı dönemlerde, transparan bile giymeyen Pınar Kaplan'ın neden topless altın tanıtımı yaptığı şimdi daha iyi anlaşılıyor.

Yazarın Tüm Yazıları