Enfraruj






Salih UÇAR
Haberin Devamı

SOSYETEDE YILIN SÜRPRİZİ

Aşkın adı; Jack Safari

TURİZM beldesi Belek'teki Attelia Tatil Köyü'nün sahibi Faik Akdil'in oğlu, aynı zamanda otelin Genel Müdürü Uygar Akdil ile Sherlock's'un gözde Halkla İlişkiler Müdürü Şenay Çelik'in bir gecelik eğlence kaçamağı, yeni bir aşkı gündeme getirdi.

Uzun süredir Antalya gecelerinde boy göstermeyen yakışıklı turizmci Akdil, yakın arkadaşı Emre ile Kaleiçi'ndeki eğlence mekanı Sherlock's'a gitti. Genç veliahtın tüm dikkati, yeşil gözlü, minyon tipli, mini etekli güzel halkla ilişkiler müdürü üzerine odaklandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Akdil ile Çelik arasındaki samimiyet daha da artınca yeni rota hemen çizildi; Flamingo Club.

ÇAKIRKEYİF OLDULAR

27 yaşındaki Akdil, arkadaşı Emre ve Şenay, spor Mercedes ile soluğu Flamingo'da aldı. Önce bar kısmına giren gruba burada sosyetenin ünlü simalarından Bayülgen'in sahibi Yüksel Çakıroğlu da katıldı. Bir süre Erçin'in parçaları eşliğinde eğlenen gruptakiler, saatler 04.00'ü gösterdiğinde bir alt kattaki diskoya indiler. Programını bitiren Erçin de daha sonra onlara katıldı. Bu arada başarılı turizmci Uygar Akdil ile Şenay Çelik, Sherlock's'ta başladıkları Jack Safari'yi Flamingo'da da içmeyi sürdürdüler. Kadehlerin biri dolup, diğeri boşalırken, ikili çakırkeyif oldu.

BAKIŞLAR ODAKLANDI

Flamingo'nun garsonları, masaya Jack Safari servisi yapmaktan bitap düştü. Gecede adeta Safari çılgınlığı yaşanıyordu... Eğlenceye Absorut Shark ile başlayan Erçin ve Çakıroğlu ile Emre de Jack Safari'ye dönünce, Flamingo'nun diskosu, Jack Safari Partisi'ne evsahipliği yapar hale geldi. Bu arada gençlerin doldurduğu piste fırlayan Uygar ve Şenay, çılgınca dans etmeye başlayınca, etraftaki meraklı bakışlar üzerlerine odaklandı. Dakikalar ilerledikçe, pistin ortasındaki genç ikilinin samimiyeti daha da artıyordu. Çiftin sarmaş dolaş görüntüleri, eğlence dünyası müdavimlerini şaşırtmıştı. Etraftakiler, Jack Safari ile başlayan gecenin, yeni bir aşkın doğmasına sebep olduğunu konuşuyordu.

BARBAROS NE OLDU?

Bu arada çevredekiler, Uygar Akdil ile Şenay Çelik'i konuşurken, onlar pistteki danslarına devam ediyordu. Bir yandan içkilerini yudumlayan diğer yandan da çılgınca dans eden ikili arasındaki aşk kıvılcımı çoktan yanmaya başlamıştı.

Daha önce adı; eski manken, şimdi armatör Barbaros Baysal ile aşk dedikodularına karışan Şenay'ın Uygar Akdil ile olan bu yakınlaşması, kafalarda ‘‘Barbaros ne oldu’’ sorularını gündeme getirdi. (Bir hafta sonra Antalya'ya gelecek olan Barbaros'un akıbeti o zaman belirlenecek) Sabahın ilk ışıkları Antalya semalarına ulaştığında, Uygar Akdil, arkadaşı Emre, Şenay Çelik, Yüksel Çakıroğlu ve Erçin, son durak Paşa Sofrası'nda çorba içiyordu. Veysi'nin mekanını renklendiren gruba son katılan isim ise Sherlock's'un İşletme Müdürü Yıldıray Aybay oldu. Bakalım, 14 Şubat'a sayılı günler kala ortaya çıkan bu manzara, yılın sürpriz aşkı olacak mı?

Yazarın Tüm Yazıları