Enfraruj






Salih UÇAR
Haberin Devamı

Ally açılıyor

OLYMPOS'un İşletme Müdürü Aynur Yüksel ile Halkla İlişkiler Müdürü Hilal Özaltuğ'un doğumgünü partisine davetliydim. Diskoda yapılan partiye yoğun işlerim nedeniyle katılamadım. Arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre Aynur ve Hilal'in en mutlu gecesinde Mehtap Club sorumlusu Fatoş Olgun da onları yalnız bırakmamış.

Gecelerin iki güzel kadını, yaşlarını soranlara ‘‘18'e girdik’’ diye espri yapmışlar. Oysa Aynur'un 45 ve Hilal'in de 43 yaşına girdiğini kimse bilmiyor. İlk defa bu köşede açıklıyorum! Şaka bir yana sevgili Aynur ve sevgili Hilal, ‘‘Nice mutlu yıllara.’’

LA CAPELLA DEĞİŞTİ

Kaleiçi'nde bulunan La Capella Bar, el değiştirdi. M. Gürhan Bilgiç'in sahibi olduğu barın işletmesini Ömer Erdem aldı. Genç işadamı Erdem, beraberinde bazı yenilikleri de getirdi. Burada sahne alan Volkan ve Serpil ikilisinin yerine Yusuf ile Arzu geldi.

Serpil, Alanya'nın gözde barlarından Haluk Marangoz'un sahibi olduğu Boomerang'ta sahne almaya başlarken, Volkan da Şaziye'ye transfer oldu. Erdem ve ekibi, eğlence dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Kolay gelsin diyoruz.

MANSUR'LU GECELER

Ally Eğlence Merkezi bünyesindeki Club Angel'de Zeynep Mansur'lu geceler devam ediyor. Tarık Tarcan ve ünlü şovmen Beyaz ile yaşadığı aşklarla adını duyuran, ardından Maksim Gazinosu'ndaki programıyla şöhretini pekiştiren Zeynep Mansur, Antalya sahnelerine kısa sürede alıştı.

Sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de göz dolduran seksi solist, Angel'a ayrı bir renk getirdi. Ümit-Yeşim Doğan çifti, Mansur'lu gecelerin süreceğini ancak önümüzdeki günlerde araya başka solist alacaklarını söyledi. İlk ekstrada ise Doktor Bilal var. Antalyalı müdavimlerin yakından tanıdığı Doktor Bilal, önümüzdeki hafta Angel'da olacak.

MARTTA START VERECEK

Bu arada söz Ally'den açılmışken, bir de müjde vereyim.

Vatani görevini bedelli olarak yaptıktan sonra kendini işine veren Ally'nin patronu Murat Varol, aynı tarihlerde eşi Gülşen'den de boşanmıştı. Şu sıralarda Antalya-İstanbul arasında mekik dokuyan Varol, kompleksi bu yıl mayıs ayında değil de martın ilk haftalarında hizmete açmayı planlıyor. Bu yıl daha renkli ve dolu dolu bir sezon geçirmeyi hedefleyen Varol, açılış gecesine de her zaman olduğu gibi sürprizler hazırlıyor. Müdavimlere duyurulur.

e-mail: sucar@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları