Düğün gibi yıldönümü

Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan ve eşi Müge Hanım’ın 20’nci evlilik yıldönümleri sebebiyle, ortağı Ali Ünal Suada’da muhteşem bir davet verdi. Kenan Doğulu da ‘genç çifti’ tebrik edenler arasındaydı.

Haberin Devamı

Nedense düğünlerden hiç hoşlanmam. Elimden geldiği kadar kaçarım. Geçen salı akşamı, Suada’ya gittiğimde, düğün gibi bir partiyle karşılacağımı bilmiyordum. Hatta o kadar rahat gittim ki, altımda jean, üstümde spor gömlek. Tekneden inip smokiniyle Mehmet Koçarslan’ı ve şık tuvaletiyle eşi Müge Koçarslan’ı görünce, geri dönmek istedim. Fakat göz göze gelince, teslim olmaktan başka şansım kalmamıştı. Koçarslan’ın ortağı Ali Ünal’a sığındım. ?öyle köşelere, kimsenin göremeyeceği bir yerlere monte eder diye düşünürken, tam salonun ortasına bıraktı beni.
Koçarslan çiftinin evliliklerinin 20’nci yıldönümü için, dostları Suada’da bir davet verdi. Güzel bir sahne kurulmuş, inanılmaz şık ve kaliteli bir dekorasyon hazırlanmıştı. Fellini, salonu görse, hemen bir film çekerdi. A46 yapmış dekorasyonu.
İstanbul sosyetesinin her nesli, salona dağılmıştı. Ben hariç, herkes çok şıktı.
Koçarslan çifti merdivende gözüktüğü zaman, evlilik yıldönümünden daha çok, bir düğünde zannettim kendimi.
Konuklar arasında bulunan Kenan Doğulu çıktı, “Genç çifti kutlarım” dedi, şarkısını söyledi. Ertesi gün konseri olduğu için, salondan erken ayrıldı. Sonra gecenin bombası Ajda sahnedeydi. DJ David ?aboy ile iyi bir ikili oluşturmuşlar. Ajda, bir ara David’i göremediği için paniklese de, beş şarkısıyla geceyi şenlendirdi. En son Sinan Akçıl çıktı sahneye; arkasında dansçı kızları. Sağlam bir gösteri yaptı. Pek çok kişiyle aynı fikirde olduğum için bana kızmasın ama ben de şarkı söylemek yerine, bestelerine ağırlık verse, vatana ve millete daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Galatasaray’ın iki eski başkanı Mehmet Cansun ve Faruk Süren de davetteydi. Cimbom’un yönetiminden de isimler vardı. O kadar uğraştım, yeni transfer, bomba haber var mı diye. Zorla,“İki transfer daha olacak” lafını kaptım. Bu yazı çıkana kadar, belki de gerçekleşir.

Haberin Devamı

Halikarnaslı yazlar başlıyor

Bodrum’a giden herkes hayatının bir döneminde mutlaka Halikarnas Disco’yu tatmıştır. Yıllar öncesinin en popüler mekânlarındandı. Gece yarısı gidilir, çoğunlukla köpük saldırısına karşı konulur, ardından da hemen yakındaki Mavi’de güzel müzik dinlenerek gece bitirilirdi. Epeydir ses seda çıkmayan mekândan geçen gün haber geldi: ‘Yaşayan efsane Halikarnas sezonu açtı’ diye.Çarşamba gecesi büyük bir partiyle yeniden görücüye çıktı Halikarnas. Mekânın yeni tasarımı, Mick Jagger’ın kızı Jade Jagger’a ait. Kapasite 5 bin kişi. Aynı anda bu kadar kişi nasıl eğlenir canlandıramadım kafamda. Uzaktan da olsa bir kere
bu halini görmek isterim.

Haberin Devamı

Yelkenler Marmaris’e açıldı

Hem ramazan geldi diye hem de sıkıldıkları için, Türkbükü’ne ve Çeşme’ye demir atmış baba teknelerin çoğu, Marmaris’e doğru yola çıktı. Normaldir, paparazzi kameralarından uzak durmak istiyorlar. Ben de aynısını yapardım. İspiyonlamak gibi olmasın ama, yeni demirleme mekânları Selimiye ve Hisarönü. Dikkatli olmakta fayda var.

Marina’ya İstinyePark modeli

Yalıkavak Marina’yı alıp büyük paralar harcayarak Palmarina Bodrum adıyla bir komplekse dönüştüren işadamı Mubariz Massimov’un yeni bir harekata
hazırlandığı söyleniyor. Önümüzdeki yıl buradaki dükkanları yıkıp dünya markalarının yer alacağı bir çarşıya dönüştürecekmiş. İstinyePark’a gidenler bilir. Orayı örnek almış Massimov.

Haberin Devamı

Cennet Koyu bitiyor

Cennet Koyu’nun, Hatta Koyu sırtına bakan kısmı da yapılaşacak gibi. İstinyePark’ın ortakları Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım’ın, 530 dönümlük bu araziyi satın alıp, konutlar yapmayı planladığı, üst düzey sohbetlerde konuşuluyor.

Yazarın Tüm Yazıları