Dekatlon

SCHUSTER, Tayfur Havutçu’yu tribüne yolladığında garipsedik. Birçok kere yazdık, çizdik, dile getirdik. Biz bir Avrasya ülkesiyiz bizi tanımak, anlamak zaman alır, tanıyana kadar bir refakatçi bulundurmakta fayda var.

Haberin Devamı

Mazallah faili meçhul olursun. Başına bir sakatlık gelince çift sol bekle oynamak zorunda kalırsın. Yanında birisi sana İbrahim Toraman’ın uzun süre sağ bekte oynadığını söyleseydi belki oyuncu değişikliklerin daha sağlıklı olurdu. Sayın Schuster, Boğaziçi Köprüsü’nden geçerken sadece bir köprüyü geçmiyorsun. En kısa kıtalararası yolculuklarından birini yapıyorsun (pasaportsuz). Al Tayfur’u yanına, bizim ligimiz maraton değil dekatlon.
Kaleye nazar değdi
Beşiktaş’ın kalesine nazar değdi. Sezon başından beri formlarıyla göz kamaştıran kalecilerden Hakan öyle bir hata yaptı ki, skor tabelası anında değişti. Kalecilerine aşırı güvendiklerinden olsa gerek Beşiktaş defansında hiç kimse topun düştüğü yerde yok. Niang hayatının en kolay golünü attı.
Geçen sezonun büyük bölümünü oynamadan geçiren Aurelio’nun Süper Lig’teki ilk maçını eski takımı F.Bahçe’ye karşı oynaması tabi ki anlamlı. Ama Beşiktaş’a faydası yok. Quaresma sol kanatta daha etkili. Sağ kanada geçtiğinde etkili olamadı çünkü Santos’un arkasında Bilica kademesi var. Nihat nerede oynarsa oynasın farketmiyor. Geldiğinden beri top oynamıyor. Keşke popülist yaklaşmayıp Nihat’ın İspanya’daki keyfini bozmasaydık. Niang savruk defansları hallaç pamuğu gibi dağıtır. Gökhan Gönül’ün çalışkanlığı, Selçuk’un mücadeleci gücü maçı kazanmaya yetmedi. Dia son vuruşları düzelttiğinde F.Bahçe’ye çok maç kazandırır. Sakatlıkları, sarı kartları ve oyuncu tercihleriyle enteresan bir maç izledik. Sarı lacivertliler adına bir büyük şanssızlık da Bilica’nın sarı kartının olmasıydı. Yoksa bir penaltı noktası sondajına daha tanık olabilirdik...

BEĞENDiM

Haberin Devamı

Guti’nin orta sahadaki katkısını.

BEĞENMEDiM

Nihat. Patlamasını bekliyoruz sabırlar tükendi.

DİKKAT

Bobo ikinci yarıda girdikten sonra Beşiktaş kendine geliyor.

Yazarın Tüm Yazıları