Daha iyi olacak

Herzaman söylüyoruz. F.Bahçe'nin, G.Saray'ın, Beşiktaş'ın iddialı takımları oldumu voleybola renk geliyor.

Sevgili Aziz Yıldırım sadece maddi destek vermiyor. Önemli maçlarına gelerek manen de takımın yanında olduğunu gösteriyor. Seyircisiyle, maçı kazanma arzusuyla bu F.Bahçe çok daha iyi şeyler yapacaktır. Ziraat, yeni yabancıları ve ameliyat sonrası toparlanma döneminde olan Bedulin ile iyi başladığı maçı kaybetti. Hüseyin'in formu ve Fatih'in hücumdaki etkinliği, Türk voleybolu adına olmluydu. Çek Tomas, pasör çaprazı mevkiinin oyuncusu ancak Ziraat'te mecburen 4 numara smaçörü oynuyor.

Ve yerini yadırgıyor. F.Bahçe'de yeni transfer Samaras, tam yerinin oyuncusu. F.Bahçe, eğer Brezilyalı Andre de iyileşirse şampiyonluğun en büyük adayı olur. Aslında Fener'in en büyük ihtiyacı bugünkü gibi bir Gökhan'dı. Gökhan, ameliyatından sonra farklı pozisyonlarda oynamanın dezavantajıyla kaybolan güvenini bu maçta tazeledi. Biz Gökhan'ı böyle görmek istiyoruz. Takımın emniyet sübabı Barış, görevini tam olarak yerine getirdi. Son sözümüz Darius'a.

Bu kiloyla olmaz. Boğazını kesmeden zayıflanmaz. Bu takımın sana, özellikle kötü gelen manşetin altına girip pas atacak Darius'a ihtiyacı var. Eğer bunu yaparsa, F.Bahçe'yi kimse tutamaz.
Yazarın Tüm Yazıları