Bombardıman

BEŞİKTAŞ Cola Turka’nın müthiş ilk çeyrek performansından negatif etkilenen Fenerbahçe Ülker, toparlanmak için ikinci periyotta, siyah beyazlıların oyuncu değişimini bekledi.

Gerçekten Chatman, Kemp ve Ogilvy gibi oyuncuların kenara gelmesiyle, akışlanlığı azalan Beşiktaş Cola Turka’ya karşı sarı lacivertliler savunma hamlesi yapıp; bir ara 17 olan farkı, 9’a kadar indirdi. Ancak Fenerbahçe Ülker, hücumda şut seçimlerini müsrifçe kullandı. Devre sonunda, Ogilvy’nin büyük katkısı ve Ataman’ın alan savunması, Fenerbahçe Ülker’in geri geliş çabasının önünü kesti.
İkinci yarı, başında biraz sorun yaşasa da, Beşiktaş Cola Turka, tüm maçı önde götürdü. Spahija’nın 2-2-1 tam saha presi ve alan savunması, son çeyrekte Fenerbahçe Ülker’in geri dönmesini sağladı. Buna karşılık Beşiktaş Cola Turka, ne zaman ihtiyaç olsa, kritik üçlüğünü atarak, bu hamlelere izin vermedi.
Yüzde 56 ile, toplam 42 sayıyı üçlük atışlardan bulan Beşiktaş Cola Turka’nın tüm oyuncuları galibiyette pay sahibi olurken; Fenerbahçe Ülker, Mirsad ve Kinsey’in olmamasının sıkıntısını yaşadı. Ogilvy’yi verimli kullanan Beşiktaş Cola Turka ise, haklı bir galibiyet aldı.
Yazarın Tüm Yazıları