Bodrum haftasonu

Hafta sonunu fırsat bilen ünlüler Bodrum’daydı.

Haberin Devamı

Bodrum koylarındaki ünlü mekânları dolduran magazin ve sosyete camiasının tanınmış isimleri güneşin ve denizin tadını çıkardı.

Tanga şov

Deniz Berdan, magazin basınında sürekli karşılaştırıldığı Eda Taşpınar’dan erken davranıp, soluğu Bodrum’da aldı. Bodrum’a eşi Haluk Berdan’la birlikte gelen Deniz Hanım, güneşin tadını çıkardı. ıstanbul Palace Otel’de güneşlenen Berdan, tanga bikinisi ile dikkat çekti. Meraklı gözlere aldırış etmeden güneşlenmeye devam eden Deniz Hanım’a güneş yağı sürerken eşi Haluk Bey yardım etti.

Yorgunluk attılar

“Akasya Durağı” dizisinde rol alan Melek Baykal ve “Yaprak Dökümü” dizisinin Hayriye’si Güven Hokna da tatil için Bodrum’u tercih ettiler. Hokna, Bodrum’da yakın arkadaşı olan Melek Hanım’ın evinde kalıyor.

Teknede kalıyorlar

Haberin Devamı

Etap Dış Ticaret’in sahibi Doğan Gündoğdu, eşi Fulya ve yeni doğan kızları Hena ile Bodrum’da tatil yapıyor. Yeni aldıkları teknelerinde kalan Gündoğdu çifti, hafta sonu Chocolate Beach’te eğlendi.

Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Can Arat da tatil için Bodrum’u tercih eden isimler arasında yer aldı. Türkbükü Chocolate Beach’te güneşlenen Arat dövmeleri ile dikkat çekti.

İspanya’nın Recreativo Huelva futbol takımında oynayan Ersen Martin, takımının küme düşmesi sonrası soluğu Bodrum’da aldı. Türkbükü sahillerinde bol bol güneşlenen Martin, “Ülkemi çok özlemişim” dedi.

Vücuduna güveniyor
Nalan Aksoy, oğlu Ömer ve kızı Merve ile Torba Alkoçlar Otel’de tatil yapıyor. ıki çocuk sahibi olmasına rağmen formda vücudu ile dikkat çeken Aksoy, bikinili poz vermekten kaçınmadı.

Eşiyle tatil yapıyor

Eski manken Esin Moralıoğlu da eşi ıshak Celit ile Bodrum’da tatil yapıyor. ıkili önceki gün Türkbükü Chocolate Beach’teydi.

Yazarın Tüm Yazıları