Pertek Belediyesi hangi partide? Tunceli Pertek Belediye Başkanı kimdir? 2019 Pertek yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Pertek Belediyesi hangi partide Tunceli Pertek Belediye Başkanı kimdir 2019 Pertek yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2024 11:07

Pertek Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Pertek yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Tunceli Pertek Belediyesi hangi partide? Pertek Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Tunceli Pertek Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Pertek Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Pertek yerel seçim sonuçları 2019

PERTEK BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Pertek için 4.395 oy kullanıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayı Ruhan Alan %55.9 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Pertek Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor.

PERTEK BELEDİYE BAŞKANI RUHAN ALAN KİMDİR?

1985 yılında Muş'un Varto ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamladı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Bölümünden 2010 yılında mezun oldu. Çağ Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Yurt içi ve yurt dışında turizm sektöründe üst düze yönetici olarak çalıştı. Daha sonra Pertek Sakine Genç Meslek Yüksek Okulunda Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı. 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanı seçildi. Şu anda Pertek Belediye Başkanı olarak görevini yürütmektedir. İyi seviyece ingilizce bilmektedir. Zerin Çelik ALAN ile evlidir.