Beşiktaş’ı Carvalhal yıktı!

Beşiktaş UEFA Kupası E Grubunda Stocke City takımı karşısında Fransız hakemin hatalı kararı ile yenilmesine rağmen fark yapabilirdi.

Haberin Devamı

Büyük takımlar hangi turnuva olursa olsun sahaya çıkar yüreğinin gittiği yere kadar yol alır..Beşiktaş antrenörü Carvalhal geldiği günden bu yana bir taraftan teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun sistemini koruyarak yoluna devam etmek isterken bir taraftan kendisini Türkiye’ye getiren menajerin oyuncularını oynatmak için her türlü yöntemi deniyor.

Antrenman, hazırlık maçı ve karşılaşmaları yakından izleyen birisi olarak futbol yaşamında bu kadar ağır bu kadar teknikten uzak Edu gibi isim görmedim. Ruhunu teslim etmiş. Daha öncede söyledim bu performansı ve kilosuna rağmen Levent Erdoğan Güreş takımında bile ibrikçi olarak yer bulamaz.

Nerde ne zaman oynamış..Bilen yok..Almeida, Quaresma, Guti, Fernandez, İbrahim Toraman, Rüştü gibi kariyer yapmış oyuncuların arasında iyi bir staj dönemi geçirmeye gelmiş.

Haberin Devamı

İngiltere’de Stocke City takımı karşısında aldığı her pası çöpe atan Edu’nun 90 dakika saha içinde tutulmasına tahammül eden Carvalhal’ın iyi niyetinden şüphe ediyorum. Antrenmanlarıda izlediğim Mustafa Pektemek, UEFA’ya ismi bildirilmeyen Mehmet Akyüz, alt yapıdan Hasan Türk, Kadir Arı, Mertcan Demirer, Muhammed Demirci, Edu’nun oynadığı futbolun fazlasını sahaya vereceklerine inanıyorum. Edu’nun Stocke City takımı karşısında takım arkadaşlarına ve izleyen bizlere verdiği eziyet karşısında antrenör Carvalhal’ın acil önlem alması gerekir. Aksi takdirde Carvalhal için önlem alınmalı!..

Tayfur Havutçu’nun sezon başında takıma uygulattığı sistem ve taktikten uzaklaşan Carvalhal ‘ı, Metris’te bulunan Futbol Komitesi Eski Başkanı Serdal Adalı adına Cengiz Zülfikaroğlu frenlemeli.   Aksi takdirde felaket önlenemez!..Benden söylemesi…

Yazarın Tüm Yazıları