GeriSeyahat Amsterdam’da 400 TL’nin altında konaklama
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Amsterdam’da 400 TL’nin altında konaklama

Amsterdam’da 400 TL’nin altında konaklama

Kartpostallık kanalları, zengin sanatı ve tarihi, canlı kültürü ve sosyal hayatıyla Hollanda’nın başkenti Amsterdam, kesinlikle dünyanın en kendine özgü şehirlerinden biri. Müzelerden anıtlara, alışveriş keyfinden parmak ısırtan lezzetlerine, yeni ile eskinin kusursuz bir karışımı olan Amsterdam’ın uygun fiyatlı otelleri...

1- ŞEHRİN TAM MERKEZİNDE:
SUNHEAD OF 1617

Amsterdam’da 400 TL’nin altında konaklama

Çift kişilik odaları 370 TL, sunhead.com

 

Bu pansiyon gezginler için ideal bir tat ve atmosfer sunuyor. 1617 yılında inşa edilen, 1993 yılında ise tamamen yenilenen bina yaklaşık 400 yaşında. Şehir merkezinde olan pansiyon, ziyaret etmek isteyeceğiniz her yere yürüme mesafesinde. Dam Meydanı’na 500 metre ve alışveriş merkezi Magna Plaza’ya 350 metre mesafede olan Herengracht kanalı üzerinde yer alıyor. Ayrıca Anne Frank’ın Evi’ne 400 metre uzaklıktayken, barların ve gece hayatının merkezi Leidseplein Meydanı’na 1,4 km uzaklıkta kalıyor. 

 

2- İLHAM ARAYANLAR İÇİN:
VOLKS HOTEL

 

Amsterdam’da 400 TL’nin altında konaklama

Çift kişilik odalar 292 TL, volkshotel.nl

Amsterdam’ın doğusunda yer alan Volks Otel, metro istasyonu Wibautstraat’a sadece 50 metre uzaklıkta yer alıyor.  Tasarımcı ve müzik üreticileri için ilham verici stüdyo ve alanlar içeren otelde ayrıca canlı ve enerjik kafesi, kokteyl barı, işyerleri ve toplantı odaları da bulunuyor.  Amsterdam’ı 360 derecelik bir manzaradan izleyebileceğiniz 7. katındaki restoran ve kulübünde her cuma ve cumartesi partiler düzenleniyor. Otel şehir merkezine uzak olsa da oda fiyatları bakımından oldukça uygun fiyat sunuyor. (

 

3- SANATÇILARA ÖZEL: 
HOTEL BROUWER

Amsterdam’da 400 TL’nin altında konaklama

Kişi başına 312 TL, hotelbrouwer.nl

 

Amsterdam’ın kalbinde,  Singel kanalının üzerinde yer alan otel 1652 yılından inşa edildi. 1917 yılından bu yana otelin de adını aldığı Brouwer ailesi tarafından tarihi binada işletiliyor. Son zamanlarda orijinal 17. yüzyıl ihtişamını geri kazandırmak için 4 yıllık bir yenilemeden geçti. Bütün odalarının kanal manzarasına ev sahipliği yaptığı yerde sadece 8 oda bulunuyor. Otelin her bir odasına Hollandalı ressamların isimleri verilmiş ve baskın şekilde o sanatçıların etkileri görülüyor.  

 

4- CANLI VE ÇEVRECİ TASARIM: 
HOTEL V

Amsterdam’da 400 TL’nin altında konaklama

Çift kişilik odalar 241 TL,  hotelvfrederiksplein.nl

 

Şehir merkezinde yer alan modern bir kentsel tasarım oteli. Çevre dostu olan otel, şık konuk odaları ve daireleriyle ziyaretçilerine hizmet sunuyor. Organik alkollü içkiler ve bira gibi çeşitli içkiler servis ediliyor. Genellikle genç turistlerin ziyaret ettiği yer, Weesperplein Metro İstasyonu’na 650 metre uzaklıkta. Sarphatipark ve ünlü Albert Cuyp Pazarı’na yürüyerek 10 dakikada ulaşılabiliyor. Ayrıca Van Gogh Müzesi ve Rijksmuseum, otelin çok yakınında bulunuyor. 

False