Abdullah Avcı ile 2014'e!

Hiddink'i getirmek ihanetti.

Haberin Devamı

Çünkü, 75 milyonluk ülkenin Cumhuriyet tarihinde futbolda kazandığı bütün başarıların ardında hep yerli teknik adam olmuştur.

Mustafa Denizli, Fatih Terim ve özellikle Şenol Güneş döneminde yaşananlar hala belleklerde.

Türk teknik adamların başarısızlıklarını görmezden gelenler Hiddink'i getirdiler...Milyon eurolara imza attırıldı.Türk milli takımı istatistiklerde zirveden dibe indi. A milli takımı kayıp, A2 takımı ortalıkta yok, Ümit Milli takımının nerde olduğunu bilen varsa söylesin!..

Futbol Federasyonu bünyesindeki tüm takımlar iflas etmiş. Üstelik eski federasyon da futbol takımları ile aynı paralelde mali yönden zarar açıklamış!.

M.Ali Aydınlar yönetiminin yerine olsam Federasyonu zarara uğratanları  tek tek açıklar bu yüzsüzleri teşhir ederdim!..

Haberin Devamı

Sonuç ne olursa olsun bazı fırsatçılar Türk futbolunun içinde bulunduğu kaosu fırsat bilip ülkemin ve Fedenasyonun parasını sokağa attılar..

Üstelik birde yanına bonusunu getirdiler Pierre Van Hoojdonk!..16 maçtan 7'sini kazandı, 5'ini kaybetti, 4'ünde berabere kaldı!..

Savcı Mehmet Berk'in böylesi olaylarda bit yeniği aramaması endişe verici bir olay!.

Türk futbolunun bataklığa saplanmasına neden olanlar hesap vermeli!. Gürcistan'ın yendiği Hırvatistan karşısında galibiyet kazanamayan Türk Milli takımının başarısızlığının faturası mutlaka sorulmalı...

İyi ki M.Ali Aydınlar Federasyonu neşterini yerinde ve zamanında kullandı..

Ya gelmeseydi, o zaman ülkem futbolunu, içine düşütüğü kötü durumdan AKUT bile çıkartamazdı!..

Ülke gençliğine, ülke teknik adamına inanıp güveneceksin..

Barcelona Teknik Direktörü Guardiola'ya verilen şans neden ülkemizde genç yeteneklere güvenilmiyor. Güvenilmiyormu yoksa engelleniyormu irdelenmesi gerek!..

Futbol Federasyonu Başkanı M.Ali Aydınlar ve ekibi genç dinamik ve tecrübeli Abdullah Avcı'nın sonuna kadar arkasında durduğu sürece başarılar kaçınılmaz olacaktır..

Avcı'nın, hem ülke futbolunu hemde dünya futbolunu analiz edecek güce sahip olduğunu herkesin bilmesi gerek. Futbolcular gibi teknik adamlarında moral ve motivasyona ve desteğe ihtiyacı var.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı bilgi becerisi ile büyük ufuklara yelken açacak güçtedir. Yolun açık olsun Abdullah hoca..

Şimdiden futbolseverler heyecana, iyi futbola ve gollere hazır olsunlar..2012 - 2013 tarihlerinde Dünya Kupası grup elemelerinde turu geçerek 2014 turnuvasına katılacağına şimdiden inanıyorum. Çünkü Abdullah Avcı ekibine ve Federasyona inanıyorum.

Yazarın Tüm Yazıları