10 sayılık hediye

GERGİN olduğunu gözlemlediğimiz temsilcimiz, maça kötü başladı. Sert savunmayı hızlı hücumlarla bitiren Barça karşısında 3. dakikada 12-4 geri düştü. Molamız, oyunun momentumunu değiştirmeyince, koç Spahija’nın ikinci hamlesi, sahadaki 5 oyuncunun 4’ünü değiştirmek oldu.

Haberin Devamı

İlk periyot, Lorbek’in 11 sayısıyla 21-11 Barça üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrekte, Barcelona’nın hızlı hücumlarını dindiren Fenerbahçe Ülker, skor bulmakta oldukça zorlandı. Karşılaşmanın senaryosu Barcelona’nın maçın başında elde ettiği farkla kaçmasına, temsilcimizin onu zaman zaman kontrolsüz kovalaması olarak yazıldı.

İkinci yarıda 7-0’lık seri

İkinci yarıya bu sefer Fenerbahçe Ülker, 7-0’lık seriyle girdi. Hücum ve savunmadaki bilinçli oyunuyla, bu kez maçın momentumunu değiştirdi ve farkı 5 sayıya düşürdü. Üçüncü çeyrekte Rubio-Ukic asist şov ve Mirsad’ın hücum ribauntları dikkat çekti (56-51).
Son periyotta Fenerbahçe Ülker, farkı 2 sayıya kadar indirirken, Tomas ve Ömer katkı verdiler. Ancak direnen Barça, uzun oyuncularının katkısıyla tekrar 9 sayı öne geçti. 6 dakika kala molayı alan takımımız, 2. kez “geri dönüşü”nü yaparken, farkı 3 sayıya düşürse de; Navarro ve Pete Mickael’in eksiklerine rağmen sert savunma ve kontrollü hücumu çok iyi yapan Barcelona’ya maça kötü başlayarak verdiği 10 sayılık hediye yüzünden kaybetti.

Yazarın Tüm Yazıları